DVD Homenatge a KOKE

 

El Koke ha estat sempre una persona molt estimada per tothom. Per aquest motiu, quan ens va deixar fa uns mesos, tothom va estar d'acord en que calia retre-li homenatge.

La idea inicial va ser fer una gala d'homenatge, però hi havia tants companys que volien actuar en aquella gala que ràpidament es va veure que seria impossible. El que es va fer va ser crear una comissió, encapçalada per Jordi Camí que va buscar una alternativa que permetés participar a tothom.

Es va decidir gravar un DVD amb les actuacions dels voluntaris interessats. La ACAI va accedir a costejar la producció del DVD on hi ha 52 actuacions, 1 video rescatat del Koke i 51 enregistrades pels propis companys del Koke o per un càmera professional a la sala Pablo Domenech de la ACAI.

52 actuacions com 52 cartes te la baralla que s'ha dividit en els 4 pals de la baralla perque els pogueu visualitzar online:

Cors

Koke, Albert Noriega, Albert Trullols, Alfredo, Amilkar, Antonio Reina, Arnau Dalmases, Carmelo Sánchez, Dani Fanlo, Dani Reza, Daniel Heiss, David Sánchez i David Stromboli.

 Piques

David Valéncia, Edu Amoroux, Eduard Juanola, Ernest, Ferran Homar, Gabi el Mago, Glòria Roig, Hugo Caffaratti, Isaac Jurado, Jaume Cercós, Jaume Montmany, Jordi Camí i Jordi Pallarés.

 

 Diamants

Koko, Lluís Delgado, Lluís el Mag, Luis Egea, Mag Jan, Mago Eugenio, Mag Paradela, Amria Altés, Miguel Ángel Gea, Miki Amagus, Miquel Aneas, Òskar i Pampa. 

Trèbols

Pardina, Paul Herny, Pau Segalés, Reivaj, Richi, Roma, Samu, Sergi Dalmau, Sergio, Tino Tito's, Toni Cachadiña i Xavi Ibáñez.