DVD col•lectiu per a l’Acte en memòria d’en Koke.

 

DVD col·lectiu per a l’Acte en memòria d’en Koke. 

En motiu d’un acte que l'ACAI/SEI prepara en honor a en Koke (cap a la primavera de 2015), es preveu recopilar un DVD en la seva memòria amb actuacions de tots els mags que hi desitgin participar.

Per participar-hi cal enviar una gravació personal (vegeu detalls més endavant) o inscriure’s per ser gravat als locals de l’ACAI/SEI.

Per gravar l’actuació als locals de l’ACAI/SEI cal inscriure’s mitjançant una de les dues modalitats següents: a) enviant un correu a la secretaria de la ACAI/SEI (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o b) apuntar-se a una llista que trobareu a la secretaria de la societat. Cal inscriure’s no més tard del dia 8 de gener de 2015. Important: en la inscripció cal fer constar el nom, joc que es farà i correu electrònic o telèfon de contacte.

Les gravacions per al DVD recopilatori es faran a partir de mitjans de gener, en sessions programades els dilluns i els dijous de 18:30 a 19:30. La secretaria de l’ACAI/SEI es dirigirà a cadascun dels inscrits per indicar-los-hi la data i hora prevista de gravació. Les gravacions estaran assistides per un tècnic contractat per aquesta finalitat i per algun membre de l’equip organitzador.

També es podrà participar en el DVD recopilatori mitjançant una gravació feta pel vostre compte. En aquest cas també cal informar d’aquesta intenció a la secretaria de l’ACAI/SEI (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) abans del dia 8 de gener de 2015. Després aquesta secretaria ja donarà instruccions en cada cas respecte de com enviar la gravació per via electrònica (per ex. via “we transfer”). Important: la gravació ha de ser en un arxiu .mp4 o .mov i amb format HD 1920x1080.

Condicions generals: només es gravarà una única actuació per persona d’un màxim de 3 minuts. El seu contingut serà exclusivament l’efecte màgic. Tant si s’allarga la gravació com si es rep una gravació directament que és molt més llarga del previst (3 min.) els organitzadors editaran al seu criteri les gravacions per tal d’ajustar-les al temps recomanat.

Davant la possibilitat que algun joc es repeteixi, es podrà canviar el joc inicialment previst un cop es conegui la llista de totes les persones inscrites i els jocs que presentaran, la qual cosa es farà pública.

Tothom, en el sentit més ampli, hi està convidat! Us demanem que convideu a altres mags que hi vulguin participar i que pot ser que ara no freqüentin l’ACAI/SEI. Inscriviu-vos-hi!

Per a més informació o detalls dirigiu-vos a qualsevol dels membres de la comissió organitzadora: Lluís García, Alfredo Álvarez, Eduard Juanola, Jordi Camí, Pol Hernández o May Closa.