Tallers de màgia i Laboratori creatiu

 

A partir del proper mes d'octubre començará un cicle de Tallers de Magia i el Laboratori Creatiu. Les dues activitats es realitzarán en dimecres discontinus  i el seu horari serà de 19:30h a 21:00h.

Els Tallers de Magia serán monogràfics molt concrets, amb l'objectiu de que els assistents trevallin de forma pràctica les técniques o pases que s'expliquin, i al finalitzar la sessió siguin capaços de realitzar-los correctament. Els Tallers de Magia seran impartits per un expert en la matèria. Per assistir serà imprescindible portar el material del tema del taller.

El Laboratori Creatiu serà una forma de trevallar la creativitat versionant jocs allunyant-los completament del model tradicional, inventat a partir de diferents elements, etc, utilitzant qualsevol tipus de material. El Laboratori Creatiu l'impartirà un Mag reconegut internacionalment per la seva creativitat que ens ajudarà a trobar solucions amb el material que tinguem. Per asistir es recomana portar el material amb el que es trevallarà.

CALENDARI:

DIMECRES 2 D'OCTUBRE DE 19:30 A 21:00H:

Taller de Magia
Tema: Bastó ballarí (Pases Bàsics)
Impartit per: Ezker Emparanza
Material Imprescindible: Bastó ballarí
Las places son limitadas, es requereix inscripció prèvia a secretaría

DIMECRES 16 DE OCTUBRE DE 19:30 A 21:00H

Laboratori Creatiu
Tema: Disparadors
Impartit per: Xavier Tapias
Material recomanat: ratera de molla, servo standard, pila 9V i portapila, cables, bugia d'aviones radio control, fil flash.
Las places son limitadas, es requereix inscripció prèvia a secretaría